Scheerapparaat reviews

Reviews van 's werelds beste scheerapparaten op een rij!

Kiest u voor Philips, Braun, Panasonic of toch een Remington scheerapparaat? Ontdek de verschillen.

Op zoek naar het beste scheerapparaat?

Scheerapparaat reviews
U bent het onderwerp - dit vormt de basis van onze lijst.

Het vinden van het juiste en beste scheerapparaat moet doorgaans simpel en duidelijk zijn. Een scheerapparaat moet namelijk doen waar het voor gemaakt is: Een gladde en comfortabele scheerbeurt. Idealiter zonder dat u enorm veel geld moet uitgeven. Wij vinden dit niet teveel gevraagd. Als gezegd ligt het allemaal aan uw behoeften gecombineerd met uw unieke baardcontouren. Echter leert ervaring ons dat dit niet zo simpel is als gedacht.

Op deze pagina vindt u daarom de beste scheerapparaten op een rij! De selectie is gebaseerd op een aantal belangrijke onderwerpen welke ervoor moet zorgen dat het scheerapparaat niet alleen doet wat het zegt maar tevens bij u past!

Wat maakt het kiezen zo lastig?

De vele merken, Series en variaties in scheerapparaten kan voor een soort schijnbare tegenstrijdigheid zorgen. Braun Series 3 modeltype, de Philips S/9 of toch 9299 cc? Er zijn gewoonweg veel te veel opties. Het kan daardoor voorkomen dat u een scheerapparaat gekocht heeft maar niet tevreden bent over uw aankoop. De logische oplossing is natuurlijk een scheerapparaat aanschaffen dat wel het gewenste resultaat levert. Niet zo simpel daar sommige scheerapparaten slecht gedocumenteerd zijn (weinig informatie).

Om het nog complexer te maken volgen updates na updates elkaar op met onlogische nummeringen zonder dat het daadwerkelijk iets toevoegd. Het scheerapparaat merk doet hierbij geen moeite om de onderlinge verschillen expliciet te vermelden. Hierdoor hebben veel vergelijkingssites onvolledige informatie, dubbelzinnigheden en conflicterende conclusies die tevens onlogisch zijn.

Wat onze lezers vinden

Philips, Braun, Panasonic of Remington?


Het advies

Het vinden van het juiste scheerapparaat komt neer op een aantal selectiecriteria. Het belangrijkste van dit alles is uw persoonlijke scheerbehoefte. U bent het onderwerp en niet het scheerapparaat! Als gezegd zijn wij allen uniek, zo ook onze baardgroei. Het is daarom logisch te concluderen dat wat voor één geldt niet hoeft te betekenen dat dit ook voor u zo is. Onderstaand treft u daarom de belangrijkste factoren welke de aankoop van het juiste scheerapparaat zou moeten vergemakkelijken.


Grofheid en dikte van uw baardhaar

Heeft u een gevoelige huid

Scheergewoonten en frequentie

Gezichtshaar kenmerken

Uw budget (initiële investering)

Wij zijn ervan overtuigd dat deze holistische benaderingswijze de manier is om de juiste keuze te maken. Daarnaast is het advies om te kijken naar het onderhoud en dan voornamelijk naar de volgende aspecten: vervangende onderdelen, scheerbladen en reinigingscartridges.

De beste scheerapparaten op een rij!

Wij hebben voor uw gemak een top 7 gemaakt van de best geteste scheerapparaten van de afgelopen jaren.

Ja, u leest het goed een top 7 in plaats van 10. Wij hebben er 7 gevonden, niets meer en niets minder. De hoop is dat u hiermee de juiste keuze maakt voor de aankoop van een scheerapparaat. De bovenstaande 5 factoren zullen hierbij als leidraad dienen.

Top 7 beste scheerapparaten


#7: Braun Series 3 ProSkin 3040s - Scheerapparaat

braun-340s-scheerapparaat-kopen

Braun 3 3040s review


#6: Remington XR1470 HyperFlex Aqua Pro - Scheerapparaat

remington-scheerapparaat-kopen

Remington XR1470 review


#5: Panasonic ES-LV95-S803 - Scheerapparaat

panasonic-scheerapparaat-kopen

Panasonic ES-LV95-S803 review


#4: Braun Series 7 7898cc Nat&Droog - Scheerapparaat

braun-7-scheerapparaat-kopen

Braun 7 7898cc review


#3: Panasonic-ES-LV81-K Arc 5 - Scheerapparaat

panasonic-arc5-scheerapparaat-kopen

Panasonic ES-LV81-K review


#2: Philips Shaver 9000 serie S9711/31 - Scheerapparaat

philips-scheerapparaat-kopen

Philips S9711/31 review


#1: Braun Series 9 9299S Nat&Droog - Scheerapparaat

braun-9-scheerapparaat-kopen

Braun 9 9299S review


Wij helpen je graag verder.

Maak de juiste keuze tussen een vibrerend of roterend scheersysteem

Laatste reviews