Scheerapparaat reviews

Philips
scheerapparaten

Ultieme perfectie


Waarom kiezen mannen voor Philips?

Bart: In de ochtend heb ik weinig tijd. Door het lezen van een aantal reviews heb ik gekozen voor de Philips 9 Series. Snel, handig en enorm comfortabel. Ik heb hierdoor weinig tijd nodig om me te scheren. Top scheerapparaat!

Scheerapparaat review:

Philips Series S9711/31


Philips scheerapparaat kopen online?

De 8 verschillende scheer richtingen van de Philips scheerkop zorgt daarnaast voor een evenwichtige distributie waardoor u binen twee jaar scheren zo'n 9 miljoen haren van uw gezicht verwijdert. Daarnaast zorgt de unieke ContourDetect technologie ervoor dat alle contouren van uw gezicht en hals met 8 draairichtingen worden afgeschoren.

U scheert 20% meer haren af met elke beweging, met als resultaat een zeer gladde scheerbeurt.

Wij hebben op deze pagina speciaal de Philips Prestige voor u uitgelicht. De doortastendheid, techniek en vorm van dit gloednieuwe scheerapparaat is subliem. Lees waarom wij vinden dat dit nieuwe apparaat zijn tijd ver vooruit is.

Scheerapparaat reviews

Op zoek naar precisie, gemak en comfort?

Philips’ elektrische scheerapparaten zijn er in verschillende uitvoeringen

Philips scheerapparaten
Service na aankoop

U heeft bij Philips doorgaans 2 jaar wereldwijde garantie bij aankoop van een scheerapparaat. In incidentele gevallen (promotie-acties) kunt u zich registreren voor een extra jaar garantie Philips staat wat dat betreft er goed op. Indien het apparaat defect gaat of een onderdeel doet niet meer wat het beloofd? Dan treedt uw garantie in werking. Philips zal de klant vaak tegemoetkomen in de vorm van een kosteloze omruiling of u ontvangt een nieuw onderdeel, gratis. De vereisten zijn dat het apparaat binnen de garantie-termijn valt, in het bezit bent van de aanksituatoopgegevens en tenslotte moet het om een technisch defect gaan.

V-Track voor beste snijpositie

De Philips V-Track Precision PRO-mesjes is een gepatenteerde technologie welke de haren voorzichtig in de juiste positie brengt. Het resultaat is de beste scheerervaring: perfect glad, dicht op de huid en met ultieme precisie. Zowel nat als droog te gebruiken. Dit zoder afbreuk te doen aan comfort, controle of functionaliteiten. Hiermee heeft Philips de elektrische scheerapparaten geherdefinieerd voor een nog betere scheerervaring.

Scheerhoofd met 8 richtingen

Het grootste verschil tussen een roterend en vibrerende scheerapparaat is natuurlijk de vorm. Door de bolle vorming kunt u doorgaans makkelijk uw natuurlijk baardcontouren volgen voor een goed scheer-resultaat. Niets wordt ontzien en u kunt op de meest lastige plekken haren verwijderen. De 8 verschillende scheer richtingen van de Philips scheerkop zorgt daarnaast voor een evenwichtige distributie waardoor u binen twee jaar scheren zo'n 9 miljoen haren van uw gezicht verwijdert(bron)!

Unieke contourdetectietechnologie

De unieke ContourDetect technologie zorgt ervoor dat alle contouren van uw gezicht en hals met 8 draairichtingen worden afgeschoren. U scheert 20% meer haren af met elke beweging, met als resultaat een zeer gladde scheerbeurt.

Functionaliteiten en instelmogelijkheden

Gemak dient de mens! Philips zorgt met verschillende series voor uitzonderlijke comfort en luxe. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 3 scheerstanden: 'Sensitive, 'Normal of 'Fast. Zodoende houdt u de tijd in eigen beheer. Heeft u haast? Kies dan voor "fast". Moet u naar een belangrijke afspraak? Kies dan voor "Sensitive" - voor een zacgte maar grondige scheerbeurt. Bespaar tijd! Een kostbaar gegeven. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende lengte-instelligen om allerlei looks te creëren. Wanneer u kiest voor het beste dan ontvangt u tevens een SmartClean welke het scheerapparaat reinigt, smeert en oplaadt.

::

Philips Series 9

Philips Series 7

spacer::