Braun
scheerapparaten
Functioneel in ieder detail

Waarom kiezen mannen voor Braun?

Martin: Ik heb reviews voorbij zien komen met enkel dure prijzen. Via deze website ben ik uitgekomen bij de Braun Series 3. Makkelijk in gebruik, scheert goed en een goed alternatief voor mannen met een budget

Scheerapparaat review:

Braun Series 9 9095cc


Braun scheerapparaat kopen online?

Flexibele snijelementen gemonteerd op een volledig draaibare kop, een ergonomische ontwerp en de extra brede scheerkop zorgen voor een efficiënte scheerbeurt waarbij de flexibele scheerhoofd uw natuurlijke contouren volgt. Braun is ontworpen met het doel om u van een snelle scheerbeurt met minder bewegingen, minder herhalingen en meer huidcomfort te voorzien. Ieder detail is belangrijk!

Wij hebben op deze pagina speciaal de Braun Series 9 9095cc voor u uitgelicht. De doortastendheid, techniek en vorm van dit gloednieuwe scheerapparaat scheert subliem. Lees waarom wij vinden dat dit nieuwe apparaat zijn tijd ver vooruit is.

Scheerapparaat reviews

Op zoek naar efficiëntie, kracht en design?

Braun biedt u een feilloze scheerbeurt met responsieve technologie.

Braun scheerapparaten
Ergonomisch

Het ergonomische ontwerp en de extra brede scheerkop zorgen voor een efficiënte scheerbeurt. De handreegp is speciaal ontworpen om perfect in de hand te passen. De uitgekiende design is erop gericht om voor de beste resultaat en langdurige prestaties te zorgen. De iconische ‘Strength of Pure’ designfilosofie is mix van vorm, functionaliteit en stijl gecombineerd met een minutieuze aandacht voor briljante details zoals de gestileerde grip. Dit alles voor optimale houvast, moeiteloos manoeuvreren en superbe controle.

Gesynchroniseerde scheerelementen

Flexibele snijelementen gemonteerd op een volledig draaibare kop: MicroMotion gecombineerd met MacroMotion zorgt ervoor dat het scheerapparaat meer contact maakt met de huid en zich maximaal aanpast aan het gezicht voor het grondigste scheerresultaat. Deze techniek wordt ook nog eens versterkt door twee gespecialiseerde middentrimmers, twee ultradunne OptiFoils en één bestendige 'Skin Guard. Opgesomt kunt u dus zelfs de lastigste plekken soepel wegscheren! Minder scheerbewegingen met minder herhalingen en minder irritatie. U hoeft dus minder druk uit te oefenen waardoor het zachter contact maakt met uw huid

Snelheid van het scheren

De SyncroSonic™ scheerkop wordt aangedreven door de beste Linear Drive motor die Braun ooit ontwikkeld heeft. De innovatieve scheerkop van Braun vier gespecialiseerde snijelementen heeft, met elk een eigen specifieke taak om meer haren te verwijderen. De intelligente sonische technologie met 40.000 dwars-snijdende acties, aangedreven door Sonische micro-vibraties zal zorg dragen voor een efficiente scheerbeurt. Daarnaast zorgen de Direct&Cut, HyperLift&Cut Trimmer en de Optifoil ™ ervoor dat platliggende haartjes meegenomen worden. Dit alles voor een perfect scheerresultaat.

Afstand huid en scheerbladen

De flexibele scheerhoofd volgt uw natuurlijke contouren waarbij alle haren grondig worden verwijdert. Tevens ziet de MutliHeadLock erop toe dat de flexibele scheerhoofd in vijf posities voor een preciezere scheerresultaat zorgt! Enorm handig bij plekken welke normaliter moeilijk bereikbaar zijn zoals nabij de kaaklijn of neus. De onafhankelijke flexibele scheerelementen - gemonteerd op een 10-D flexibel hoofd - zorgen voor meer huidcontact en een grondigere scheerbeurt. Al met al is het duidelijk waar de Braun scheerapparaten voor staan: een gladde en snelle scheerbeurt met minder stroken

SyncroSonic™ technologie

De gepatenteerde SyncroSonic™ technologie leest en past zich aan je baard aan, en dit 160 keer per seconde. Hij werkt extra krachtig waar dit extra nodig is. Deze technologie zorgt dus voor een snelle scheerbeurt met minder bewegingen, minder herhalingen en meer huidcomfort dan ooit tevoren. Ieder detail is belangrijk en vormt de perfecte samensmelting van vorm en functie om de beste scheerervaring voor veel gebruiksjaren te creëren: ergonomie, materialen, oppervlakten en interfaces.

::

Braun Series 9

Braun Series 7

::