Scheerapparaat reviews

Hoe kiest u het beste scheerapparaat merk?

Ontdek hier de verschillen tussen de uiteenlopende aanbieders!

Hoe kiest u het beste merk?!

De beste scheerapparaat merken
Merken en Series

Elk jaar proberen verschillende scheerapparaat aanbieders hun grenzen te verleggen middels nieuwe productinnovaties, ‘’geweldig en baanbrekende’’ toevoegingen door uiteenlopende Series op de markt te brengen. Scheerapparaat Series met imposante benamingen, onlogische nummeringen en de garantie op een glad scheer-resultaat! Enkele bekende Series zoals de Philips Series 9000: S9711/31, Braun Series 9: 9092/CC, Braun Series 7: 7899/CC, Panasonic Arc-5, en tot slot de Remington XR1430 voorziet veel mannen in hun scheerbehoeften.

Welk merk is het beste en wat zijn de verschillen tussen de merken en uiteenlopende Series? Klopt het dat bepaalde Series wél voor een glad scheerresultaat zorgen voor mannen met een gevoelige huid? Is het waar dat de Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12, Braun Series 9 9092/CC en Panasonic ES-LV95-S803 doet wat er beloofd wordt? - namelijk: een glad geschoren huid met enkele stroken?


Gelooft u alles wat er gezegd wordt? - Wij niet.

De markt wordt namelijk overspoeld door slimme marketingtechnieken. Typ ‘’scheerapparaat’’ in uw zoekmachine – et voila: Een waslijst van verschillende aanbieders met elk hun zgn. ‘geweldig nieuwe scheerapparaat Series welke moet zorgen voor een fantastisch glad scheerresultaat. Wij houden het simpel voor u met één taak en doel - namelijk:

U van de juiste informatie te voorzien welke uw keuze zal vergemakkelijken.

Alles wat u moet weten!

Tom: De Remington scheerapparaat series waren eerder niet bekend bij mij. Voorheen gebruikte ik altijd Philips maar door deze website ben ik uitgekomen bij Remington Hyperflex. Fantastische scheerapparaat en scherp geprijsd!

Scheerapparaat review:

Philips Series S9000 Prestige


Het juiste scheerapparaat kopen online?

Het is lastig om te stellen welk scheersysteem het beste bij u past. Wij zijn tenslotte allen uniek! Zo ook onze baardcontouren. Het is voornamelijk een persoonlijke kwestie. Het ideale scenario is dat uw aankoop zonder problemen 10+ jaar meegaat. Dit scenario is soms ietwat te opportunistisch omdat de levensduur voor een groot deel beïnvloed wordt door: Gebruiksfrequentie, oplaadtijd, het vervangen van enkele onderdelen en de reiniging.

Kortom onderhoud: Het is daarom goed om te weten welk scheerapparaatmerk u hier het beste in voorziet.


Wij hebben op deze pagina speciaal de Philips Prestige voor u uitgelicht. De doortastendheid, techniek en vorm van dit gloednieuwe scheerapparaat is subliem. Lees waarom wij vinden dat dit nieuwe apparaat zijn tijd ver vooruit is.

Wat u moet weten vóór aankoop


Wij zijn allen uniek, zo ook onze baardgroei!

Toegegeven, het is niet makkelijk om een besluit te maken voor aankoop van een scheerapparaat, als nieuweling of als enthousiaste gebruiker van Philips, Braun, Panasonic of Remington. Sommige mannen prefereren roterende scheerapparaten boven vibrerende scheerapparaten. De achterliggende reden? De verschillende draairichtingen (Philips ContourDetect) voor de juiste scheerbalans van het gezicht. Daarentegen zijn mannen met dik baardhaar juist gebaat bij gebruik van meer krachtige scheerapparaten.

Hoe kiest u nu het scheerapparaat merk dat bij u past? Hoe weet u of het ene merk daadwerkelijk doet wat het belooft: Kwalititeit en duurzaamheid. Hoe maakt u de juiste keuze? Geen zorgen, het kaf kan altijd van het koren gescheiden worden. De behandelde merken en Series staan garant voor kwaliteit en lopen zonder twijfel mijlenver voor op andere aanbieders van scheerapparaten.


Hier vindt u dus enkel de beste merken en Series


Vibrerend, roterend of gevoelige huid?
Welk systeem past het beste bij u?

Het is lastig om te stellen welk scheersysteem het beste bij u past. Wij zijn tenslotte allen uniek! Zo ook onze baardcontouren. Het is voornamelijk een persoonlijke kwestie. Zo zorgt een roterend scheersysteem voor een evenwichtige distributie waardoor moeilijk bereikbare punten beter behandeld kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld dik baardhaar? Dan is het advies om te kiezen voor een vibrerend systeem simpelweg omdat deze doorgaans dichter op de huid scheren waardoor u minder kans heeft op huidirritatie.

Voor een uitgebreide weergave en advies voor aankoop van een van de scheersystemen verwijzen wij u graag door naar onze review pagina. Hier leest u meer over de productspecificaties zodat u zelf een selectie kunt maken.

Last van een gevoelige huid?

Het kan soms voorkomen dat u zich scheert met een fantastisch resultaat, vol zelfvertrouwen gaat u de eerste 2-3 dagen de deur uit. Echter, na enkele dagen kan uw huid snel geirriteerd raken. Soms direct of na enkele dagen waarna de huidirritatie alsmaar heftiger wordt. In beginsel zorgt wrijving voor irritatie. Dit onstaat veelal doordat u bij het scheren het apparaat op dezelfde plek gaat. Zo'n 50 tot 60% van de mannen geeft aan last te hebben van dit probleem. Tijd voor een oplossing dus.

Philips en Braun bieden u verschillende opties om dit probleem op te lossen middels specifieke scheerapparaat Series die speciaal zijn ontworpen om huidirritatie na het scheren te voorkomen. Aangezien zo'n 30% van mannen aangeeft hier last van te hebben hebben wij speciaal voor u een pagina gemaakt waarop u alle informatie kunt vinden om dit probleem voor te zijn.

Welk merk past het beste bij u?


Wij helpen u op weg:

Het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begrijpen dit heel goed. Het aanbod van scheerapparaten met de daarbij behorende Series zijn ronduit enorm. Wij zullen daarom zorg dragen voor de juiste informatie zodat u op basis van een aantal belangrijke criteria's het scheerapparaat kiest dat bij u past.

Hoe hoger de Serie, hoe geavanceerder het scheerapparaat en des te meer functionaliteiten.
Heeft u deze functionaliteiten wel nodig?
Wat is de reden dat veel mannen alsnog extra willen betalen voor een Premium scheerapparaat?


Op zoek naar ultieme perfectie, comfort en luxe?

Op zoek naar kwaliteit voor een scherpe prijs?

Op zoek naar goedkoop zonder dat het duurkoop wordt?

Op zoek naar ultieme perfectie, comfort en luxe?

Philips Braun en Panasonic bieden u hier het beste. De ultra innovatieve Philips Series 9000 S9711/31, de unieke Braun Series 9 9299cc of de technologisch vooruitstrevende Panasonic Arc 5. Deze Series bieden u doorgaans betere prestatie(s) en meer comfort.

Het nadeel van dit gegeven is logscherwijs de prijs. Het zijn tenslotte 'premium' uitvoeringen waardoor de prijzen hoger liggen. Indien uw portemonnee dit toelaat is het advies eenduidig: twijfel niet en kies voor het beste. Los van de prestaties, kwaliteit en functionaliteiten bent u ook in de meeste gevallen verzekerd van uitstekende garantie.Crème de la crème scheerapparaten

De 'paradepaardjes' van Philips, Braun en Panasonic bezitten vanzelfsprekend alle functionaliteiten voor een snellere, gladde en comfortabele scheerbeurt. Elk merk heeft haar eigen pronkjuweel die voor veel mannen de oplossing is gebleken.

Het gaat allemaal om de techniek. Philips heeft een gepatenteerde technologie waardoor de scheerkoppen moeiteloos meebewegen met uw baardcontouren. De Contourdetect-scheerkop zorgt voor evenwichtige distributie met 8 verschillende draairichtingen.

Met innovatie als fundament is het eenvoudig te concluderen waarom de Philips 9 Series S9711/31 uniek in zijn soort is. De Braun Series 9 9092/CC laat zich kenmerken door solide design, Duitse techniek ( Responsive Technology voor precisie, meer comfort en minder stroken!) waarbij 'luxe' in het oog springt door het gebruik van Titanium (PVD). Panasonic biedt u een fantastisch alternatief met hoogstaande technologie met Series als de ES-LQ-LV6Q en ES-LQ-LV9Q . 5-mesjes met een uitzonderlijke Multi-Flex 5d scheerkop welke uw natuurlijke baardcontouren volgt voor het beste scheer-resultaat

Kies altijd voor kwaliteit in plaats van prijs!


Op zoek naar kwaliteit voor een scherpe prijs?

Op zoek naar een goedkoper alternatief zonder dat de kwaliteit en prestaties ervoor moeten inboeten? Vindt de juiste balans: verschillende scheerapparaat merken kunnen u hierin voorzien welke gegarandeerd waar voor uw geld zijn.

De Braun Series 7 790cc behoort vandaag de dag nog steeds tot de beste en populairste scheerapparaten. Énkel en alleen door de prestatie. De hoogwaardige micro-foil tezamen met de zeer scherpe mesjes (in het midden van de scheerkop is er speciaal ruimte gemaakt voor een extra trimmer stuk) zorgt voor een zeer glad scheer-resultaat. De Series 7 was een groot succes en wordt betiteld als een van de beste scheerapparaten ooit.

De 7000-Series van Philips zijn speciaal ontworpen voor comfortabel gebruik op de gevoelige huid. Het apparaat onderscheid zich door de unieke comfortringen met excellente microparelcoating.

Panasonic SLT6NS803 zorgt met 3 scherpe mesjes, een scheer sensor en de 3D Multi-Flex technologie dat niets wordt ontzien.

Veel van deze scheerapparaten bieden u de perfecte compromis in relatie tot de prijs-kwaliteit verhouding.

Het nadeel is wel dat voor deze scheerapparaten bepaalde onderdelen en/of functies niet bezitten. Logica zegt ons dat dit is gedaan om de (kost)prijs te drukken. Enkele voorbeelden: Minder instelmogelijkheden: snelheid, display en andere functies die een glans kunnen geven aan uw scheerervaring. Vaak worden er geen schoonmaakstations bijgeleverd, een andere complexiteit van de scheerkoppen en dergelijke. Het is betrekkelijk eenvoudig: qua prestatie(s) doen deze scheerapparaat niet onder, echter en om de prijs te drukken, ontvangt u naar waarschijnlijkheid niet alle functionaliteiten

Op zoek naar goedkoop zonder dat het duurkoop wordt?

Op zoek naar goedkoop zonder dat het duurkoop wordt? Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Remington bewijst dit met de Series XR1470 HyperFlex Aqua Pro. De CofortFloat scheerbladen bewegen flexibel zodat alle haren meegenomen worden. De functie turbo-modus kan ingeschakeld worden om korte metten te maken met hardnekkige stoppels.

Mocht u een budget hebben dan is het advies om onze reviews van het merk Remington te bekijken. een uitstekende keuze voor mannen met licht tot middelzware baardgroei en kan - afhankelijk van het huidtype - uitstekende scheerresultaten afleveren! Kortom: Weinig poespas, degelijk en scherp geprijsd. Let wel, deze Series hebben veelal minder krachtige motoren waarbij de meeste functionaliteiten en instelmogelijkheden ontbreken in tegenstelling tot de Series uit het duurdere segment.

Wie biedt de beste garantieregeling?


Stel, het scheerapparaat is defect?

Het ideale scenario is dat uw aankoop zonder problemen 10+ jaar meegaat. Dit scenario is soms ietwat te opportunistisch omdat de levensduur voor een groot deel beïnvloed wordt door:

Gebruiksfrequentie, oplaadtijd, het vervangen van enkele onderdelen en de reiniging.
Kortom onderhoud: Het is daarom goed om te weten welk scheerapparaatmerk u hier het beste in voorziet? Wij hebben daarom de volgende vragen opgesteld:

Wat is de gemiddelde duur van garantie na aankoop?

Indien defect of onderdeel zoek, hoe handelt het merk dit voor u af.

Garantie: Ontvangt u kosteloos nieuwe onderdelen of wordt het apparaat omgeruild voor een nieuwe?


Philips

U heeft bij Philips doorgaans 2 jaar wereldwijde garantie bij aankoop van een scheerapparaat. Soms (promotie-acties) kunt u zich registreren voor een extra jaar garantie en andere voordelen.

Apparaat defect of werkt een onderdeel niet naar behoren? Dan treedt uw garantie in werking. Philips zal de klant vaak tegemoetkomen in de vorm van een kosteloze omruiling of u ontvangt een nieuw onderdeel, gratis. De vereisten zijn dat het apparaat binnen de garantie-termijn valt, u in het bezit bent van de aankoopgegevens (bon of factuur) en tenslotte moet het om een technisch defect gaan. Philips biedt dus over het algemeen uitstekende nazorg. Een technisch defect ontdekt? U ontvangt dan in veel situaties een kosteloze oplossing waarmee u uw scheerapparaat blijvend kunt gebruiken. Reparaties of wijzigingen zijn uitgevoerd door niet bevoegde serviceorganisaties of personen.

De complete garantiebepaling van Philips? Klik hierBraun

U otvangt bij aankoop van een Braun scheerapparaat eveneens 2 jaar wereldwijde garantie na aankoop van een scheerapparaat. Binnen de garantieperiode zullen eventuele fabricagefouten en/of materiaalfouten gratis door het Braun worden verholpen, hetzij door reparatie, vervanging van onderdelen of omruilen van het apparaat. De garantie vervalt bij reparatie door een niet erkend bedrijf of reparatiecentrum waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van originele Braun onderdelen.

De complete garantiebepaling van Braun? Klik hierPanasonic

De garantieperiode voor Panasonic consumenten producten bedraagt twee jaar vanaf de datum van aankoop. U kunt direct in contact komen met Panasonic Nederland. U heeft hierbij de optie om dit via de email of telefoon te doen. Onder garantie zal het merk u vaak tegemoetkomen opdat uw klacht wordt opgelost. Ontvangt u kosteloos nieuwe onderdelen of wordt het apparaat omgeruild voor een nieuwe? De garantie vervalt bij reparatie door een niet erkend bedrijf of reparatiecentrum waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van originele Panasonic onderdelen.

De complete garantiebepaling van Panasonic? Klik hierRemington

Tot slot ontvangt u ook bij Remington 2 jaar garantie. Echter kunt u enkel en alleen per email(formulier) contact opnemen. Wij vinden de afhandeling hierdoor te omslachtig. Houdt er dus rekening mee dat het ietwat lager duurt voordat uw klacht opgelost wordt. De garantie vervalt bij reparatie door een niet erkend bedrijf of reparatiecentrum waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van originele Remington onderdelen.

De complete garantiebepaling van Remington? Klik hier


Zijn de onderdelen makkelijk verkrijgbaar?


Philips

Philips heeft een eigen website waarbij u veel onderdelen online kunt bestellen. In enkele gevallen wordt u doorverwezen omdat u het onderdeel zelf bij een andere aanbieder moet aan schaffen. Vaak wordt wel een oplossing geboden om uw probleem op te kunnen lossen. Ook hier biedt Philips goede nazorg aangezien het merk veel onderdelen zelf verkoopt en in beheer heeft. U wordt dus enkel doorverwezen naar een derde partij wanneer het onderdeel niet voorradig is.

Braun

Braun's aanbod is hierin wat beperkter aangezien zij dit niet in eigen beheer hebben. U wordt direct doorverwezen naar een derde partij waar u zelf het onderdeel dient aan te schaffen. Daarnaast worden niet alle onderdelen aangeboden(officiele website).

Panasonic

Er is weinig informatie voorhanden wat betreft het aanbod van scheerapparaat onderdelen. U dient het onderdeel zelf bij een derde partij op te vragen en aan te schaffen.

Remington

Remington heeft een uitgebreid aanbod. Het merk heeft haar eigen voorraad in beheer waardoor u moeiteloos het benodigde onderdeel kunt (na)bestellen